marbol Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Poproszę o ocenę wstępna auta, czy ta cena jest ok (silnik dTi), czy tapicerka to welur bo zdawało mi sie że taka wystepowała w tych "uboższych" wersjach? Po świętach pojadę go obejrzeć jak jeszcze będzie... http://otomoto.pl/renault-scenic-C12286555.html Pozdrawiam i wesołych Świąt życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Nie widzę ucha do holowania. Poza tym nic mi się oczy nie rzuciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Nie wygląda najgorzej no i jest to już wersja przejściowa czyli srebrna osłona silnika nowe zegary i kierownica. Ucho do holowania powinieneś znaleźć w tej piance co trzyma lewarek i jest w pod kołem zapasowym. Ucho jest wkręcane. Odchodzące listwy dachowe to norma jak byś się zastanawiał. Na drzwiach od strony kierowcy nie widzę wersji wyposażenia auta. Bo na drzwiach pasażera masz oznaczenie silnikowe a na kierowcy wersje ale odczytać nie mogę. Ponadto dziwnie odstaje ta kierownica a dokładniej poduszka ale może to jest złudzenie. W środku fotele bardziej wytłuczone niż w moim a mam już chyba 217 tyś. aha. kierownicy wielofunkcyjnej to tam nie widzę chyba że liczy to że ma klakson i się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 srebrna osłona silnika to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 jak w tym po lifcie: http://photos03.otomoto.pl/photos/original...C9537594_10.jpg a nie jak przed liftem czarna jak u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ja mam taką jak po lifcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ucho jest wkręcane. Nie wiedziałem że tak jest w wersji przejściowej. Skoro tak, sorry za zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 nie tylko w przejściowej, ja mam starą i też tak mam. widać urok 99 roku produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbol Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Dzięki za opinie. W tzw. międzyczasie ponownie poczytałem i chyba jednak diesel to nie jest wybór dla mnie. Mój roczny przebieg to max 10 tys. większość to miasto i sporadycznie krótkie trasy (do 150km) a podobno diesel "lubi" duże przebiegi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja robię w ciągu roku około 13 tys. w tym większość po mieście. Moim zdaniem diesel jest idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 fajnie bo mało pali ale turbinka nie lubi ciągłego a zwłaszcza nagłego gaszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbol Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Hm, no właśnie. A nie wiadomo jak ktoś wcześniej traktował turbinkę :cry: . No i ciężko trafić dziesięcioletniego diesla w dobrym stanie niestety z realnym przebiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 lepper_pl, co do turbiny to ja jeżdże od roku i często auto jeżdże na długi i krótkich odcinach i podjeżdżam i go wyłaczam... nie myślę o turbince... to stek bzdur, jak ma paść to padnie... marbol, wracając jednak do auta to fajny samochodzik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbol Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Bo Sceniki to wogóle bardzo fajne autka są Cena autka z topicu idzie w dół Zobaczymy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi