kullosiu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Szukam dla rodzinki "szczeniaka". Kilka z nich wydaje się być sensowne. Mam w związku z tym pytania. 1. Zużycie kierownicy ( widoczne wytarcie ) można cenić dla jak dużego przebiegu?? 2. który z silników jest rozsądną propozycją ekonomia/jada po Polsce?? 3.jakieś sugestie dotyczące wskazanych egzemplarzy?? http://otomoto.pl/renault-scenic-okazja-kl...-C12416921.html http://otomoto.pl/renault-scenic-2wl-klima...-C12218722.html http://otomoto.pl/renault-scenic-srebrna-p...-C12325858.html z góry dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tico0 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zużycie kierownicy ( widoczne wytarcie ) można cenić dla jak dużego przebiegu?? Zużyciem kierownicy ja bym się zbytnio nie sugerował bo znam przypadek renault thali-a gdzie kierownica po 40 paru tyś wyglądała jak by miała z 300.... nie wierzył bym gdyby nie to że widziałem ją jak wyjechała z salonu.... Jak już to 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 2.0 mam i polecam. Części to praktycznie to samo w jednym i w drugim silniku, ale 2.0 zdecydowanie bardziej popularny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 drugi ma jeden z ładniejszych kolorów pierwszy jest z francji więc pewnie zderzaki miał malowane trzeci fajniutki, mogę ci go obejrzeć w czwartek bo będe w sieradzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 W pierwszym to zastanawiam co musiało się dziać z przodem i kto to składał. A wnioskuję po bardzo rzadko spotykanej przypadłości w Scenikach-zamienione miejscami wycieraczki... Jak widzę coś takiego to od razu włącza mi się dzwonek alarmowy. Jezeli chodzi o wybór silnika to sugeruję jednak 2.0 jako silnik bardziej popularny. Mimo obecnie większej podaży części itp. odradzam zakup nie do końca popularnego modelu-kilka lat temu miałem okazję mieć nie do końca typowy samochód co chwilami doprowadzało mnie do pasji w chwilach poszukiwania części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kullosiu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 raczej szukam 2.0, a co do tego zielonego to nawet bym nie zauważył tych wycieraczek thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skowron82 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Pierwszy tez całkiem fajny kolorek, tylko zastanawia mnie , że tak się świeci - w błotnikach to się można przeglądać jak w lustrze Drugiego już nie ma.... :-/ A trzeci bardzo ładny, na pozór nie ma się do czego "przyczepić" więc myślę, że warto go obejrzeć A swoją drogą to jaki to był kolor tego drugiego, że piszecie, że taki ładny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi