M-A-G-N-U-M Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Faktycznie zapomniałem o tym nawet miałem to kupić kosztowało 40 zł ale mam podłokietnik i niebardzo mi sie to tam widziało - miał bym trudny dostemp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 beznadziejne miejsce bo ciągle sięgając do tylu ja tam kobiecie pozwalam siadać z przodu :) a swoją drogą to takie rozwiązania to widziałem tylko w megane (w innych autach, kierowca miał zawsze panowanie nad całością lewą lub prawą ręką (a wtedy przy lewarku)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 akie rozwiązania to widziałem tylko w meganew clio II tez tak robili :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-A-G-N-U-M Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Jeżeli chodzi o koszty to mnie do tyłu el. szyb. kosztowały 20zł silniczki od jakiegoś innego auta sam niewiem jakiego, bo od renówki od przodu to 120zł szt. Na tył nie mogłem znależć ale wystarczy przełożyć silniczki od przodu razem z linkami zamiast korbek i starych linek. Do tego cztery przekażniki + dwa wyłączniki + troche kabli około 100zł i troche własnej pracy albo elektryk jakieś 100-150 zł tak myśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi