estro Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam wszystkich znalazłem ładną Megane pod Krakowem, co sądzicie o niej? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12359663 To jest 150km ode mnie, czy warto pojechać i obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej27r Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 bardzo ładna ,z dobrym wyposażeniem ,osobiście sam bym takową nabył .Mały defekt na lewym progu,ale do zrobienia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ładna. Grill od coupe i rysa na lewym progu, przy tylnym nadkolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawidzor Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 prawie 13.700zł drogo sobie ceni. Dokładasz 2 tysiące i możesz zakupić Megane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszałek opałek Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 jawidzor, za 15-16 tys M2 to mina na kołach, trzeba mieć kilka tysięcy zapasu na wkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronius Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ładna. Grill od coupe i rysa na lewym progu, przy tylnym nadkolu.w htb też ten grill występował (w najwyższej wersji wyposażenia - privillage, razem z tylnym spoilerem na klapę i kilkom detalami we wnętrzu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klocek Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Mam identyczny egzemplarz tylko czarny z ta samą wersją i mam zwykłą atrapę (rocznik ten sam co mój). Może być coś z wycieraczką bo nie stoi na swoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronius Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 http://www.motoforum.pl/22/megane.html tu akurat wersja dynamique Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
estro Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Pojechałem zobaczyć ją i... zawiodłem się: megi wygląda niestety gorzej niż na zdjęciach, szczególnie na tylnym plastikowym zderzaku znaczne rysy, z bliska rzucają się w oczy, spoilerek na bagażniku "zachlapany" czymś dziwacznym popielatym, poza tym obok rejestracji lekkie wgniecenie; wnętrze zadbane i wyczyszczone, nie było się czego czepić; pojechałem na próbną jazdę, koszmar, wydawało mi się, że ciągnę za sobą furę gnoju, to auto nie chciało się w ogóle zbierać, podczas jazdy ściągało w prawo, sprzedawca twierdził, że to na pewno małe ciśnienie w oponach.. bzdura, ciśnienie było ok, zresztą dać ogłoszenie a nie przygotować samochodu do jazdy? każdy sprzedawca dba o takie szczegóły; otworzyłem maskę, widać było mokrą głowicę po prawej stronie, jakiś wyciek, zaglądnąłem od dołu- mokra miska olejowa, sprzedawca stwierdził, iż każdy diesel po 100k km ma jakiś wyciek i tak ma być, hmm 0.o (?!)... pytałem o sprawdzenie megi na stacji kontroli, nie był zachwycony, stwierdził, że na słuch powinienem już uwierzyć, bo silnik ładnie chodzi, ponadto napisze mi pisemną gwarancję o dobrym stanie samochodu... ... widząc to wszystko - podziękowałem, facet nie wzbudził mojego zaufania, kręcił, wymyślał, trudno i znalazłem kolejną megi: http://otomoto.pl/renault-megane-rt-1-9-dt...-C11105916.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej27r Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 o kurczę ta pierwsza ze zdjęć ,z tym wyposażeniem,wydawała się być niezła..jak widać prawda o ''igiełkach'' wychodzi przy oględzinach :evil: ta z drugiego linka..w sumie ze zdjęć nic niepokojącego nie zauważyłem ,tempomatu nie widać,a i manetkę od kompa też niewyraźnie,więc trudno powiedzieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts