SamboS Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 witajcie od października stałem się posiadaczem Reanult Megane Classic 1.4 benzyna (produkcja 11/2002) kilka razy od tego czasu, pojawiło się (a nie powinno wg mnie) samoczynne zapalenie kontrolek w trakcie jazdy, są to kontrolki: stop, pompa, serwis.... pojawiają się na kilka sekund i znikają, samochód w tym czasie jedzie bez problemów... dodatkowym jednoczesnym objawem jest chwilowe zwiększenie obrotów silnika oraz tak jakby "dodanie gazu" (zauważyłem to jak się wydarzyło w trakcie postoju np na parkingu, w trakcie kiedy silnik pracował) co to może być, jakieś sugestie koledzy ? z góry dziękuję za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1982 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witaj kolego podpinałes sie pod komputer?? Jeśli nie to warto sprubować żeby zdiagnozować błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamboS Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 nie podpinałem... zapytałem tutaj, może ktoś miał taki przypadek jak mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi