nojmi5000 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 wiam. w aucie, ktore niedawno kupiłem (megane 1.4 70KM) jest wystrzelona poduszka powietrzna kierowcy. Szpetnie to wygląda :-( chciałbym ja wymienic. na allegro jest masa takich poduszek, jednak nie mam pojecia czy jest to latwo zamontowac i jak to wogole zrobic. bede bardzo wdzieczny jesli ktos obeznany w temacie wytłumaczy mi po koleji jak to zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Poduszka trzyma się tylko na 2 śrubach na torx. Wymiana to kilka minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 poduszka to pikuś 2 torxy i wtyczka..ale pozostanie jeszcze sensor i sprawdzenie napinaczy,bo mogły też polecieć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 pozostanie jeszcze sensor i sprawdzenie napinaczy,bo mogły też polecieć . Napinacze strzelają przed poduszką, więc są na 100% do wymiany. nojmi5000, czytaj o poduszkach na forum bo już dużo jest o tym napisane. Słowa kluczowe: air bag, błąd poduszki, sensor itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi