Obiboc Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Siedziłem sobie na aledrogo i wpadłem w to miejsce. To jest jakis sklad renault ktore nie dojechały na miejsce przeznaczenia czy co? http://www.allegro.pl/item981098353_nowa_k...gu_komplet.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pers Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 heh, chyba warto by tam podjechać. Ciekawe czy te srebrne relingi w kombiaku sa całe?? eh, nie mają litości. Tak jedną na drugą walnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arathron Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Fajne składowisko Może do mojej tez by cos sie znalazlo, jakiś spojler na tylna klape czy cos Niestety za daleko :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pers Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ja mam ok. 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klocek Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Aż mi się płakać chce jak takie coś widzę;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scar Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 się płakać chce jak takie coś widzę że to nie na moim podwórku. Wystarczy ten słupek, drugi z peugotami i pozostałe niech se zabiorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vivaldi Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 w opisie "bez przebiegu" więc wygląda mi to na układ z importerem ale raczej nie polskim bo Ci klepią nawet takie i do salonu , ktoś we Francji lub Niemczech nie chce się bawić w recykling po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rectosei Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Fajne składowisko czasem trudnoosiągalnych gratów Popatrzcie na pierwszą fotkę z linku, tam gdzie pokazano kokpit. Toż to jakaś mocno wypasiona wersja była, z seryjną nawigacją jeśli się nie mylę. Chciałbym taki dodatek mieć w swoim autku. ;-) Heh, niektóre wózki to świeżutkie są, szkoda że tak szybko zakończyły swój żywot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scar Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ktoś kto ma blisko... podjedzie i sprawdzi? Może to w Polsce zdjęcia robione :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kataryniarz Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Widać, że z Francji szrot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rectosei Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Pewnie tak, bo u nas większość egzemplarzy już by była oferowana jako "Igła!!!!!! Jak nowy. Megane II dCI z przebiegiem 20000 km. Bezwypadkowy, serwisowany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Szymansk Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 ja kiedyś widziałem całe np. lagi bez silnika, nówki sztuki, albo megane sport bez prawa rejestracji, idealny na przeszczep. Nówka z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepa416 Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Ja to widzę że to nówki są w ogóle widać nawet te odboje na drzwiach jednej może to sztuki które uległy uszkodzeniu podczas transportu. Silniczek 1.5 dci ze skrzynią nówka mi się marzy :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malykubek Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 jezuuu cudowny widok....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepa416 Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Mieszka ktoś w tamtych okolicach ;) Ciekawe czy to w Wadowicach tak jak pisze te auta stoją. Może by się ktoś przejechał i powęszył ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts