pawelp2008 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 W sumie nie mam daleko. Pewnie w poniedziałek sie wybiorę i zobaczymy. To nie jest skład w Wadowicach. Facet ma tam jedynie garaż. Muszę jednak przyznać, że za części o które pytałem cena jest dość przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Jak już tam będziesz to może przyuważysz antenkę GSM?? Ktoś mi zapitolił :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Ja bym pompy hamulcowej szukał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Panie i Panowie, mam raczej mieszane uczucia co do miejsca, ale przecież nie o to tu chodzi. Na pewno nie jest to miejsce ze zdjęć ;-) . Myślę, że śmiało można telefonować i dowiadywać się o części. W większości ma je od aut po 2007 co nie znaczy, że czasem nie są zniszczone jak np. pokrywa silnika, którą mi zaproponował. Cena atrakcyjna 60 zł, ale część uszkodzona :-/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi