Misiu1982 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam serdecznie, Poszukuję po różnego rodzaju serwisach internetowych nakładek na przód progu. Jednak nie potrafię znaleźć. Być może posiadają jakąś konkretną nazwę, której nie znam. Poniżej przedstawiam zdjęcie interesującego mnie elementu. Jeśli znacie jego fachową nazwę proszę o wpisy. Pod hasłami: chlapacze, nakładki osłony nie występuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 takie coś to tylko ASO robiło, nie ma zamienników dla mnie to chlapacz, mam coś takiego i nawet mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Misiu1982, osłona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu1982 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Dzięki za odpowiedzi. Jeśli faktycznie robiło to ASO, to może być kiepsko takie coś dostać. W każdym bądź razie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Misiu1982, jak dobrze poszukasz to znajdziesz. Ja szukałem długo, jak przestałem to samo się znalazło W Scenicu są z wyglądu takie same, ale nie pasują do Meganki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 całkiem niedawno dawałem linka do takich błotochronów z allegro,ciężko takie coś zdobyć :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 są do kupienia w ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Robak, za 130 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no są, za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi