sebcio76 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 znalazłem jeszcze takie radio Lafayette Ermes Polecam radia tego producenta Lafayette, ja mam od ponad roku Lafeyette Ares kupione w carfurze poprzez Allegro za 130zł, małe zgrabne i poręczne, dobrze nadaje i odbiera ale to bardziej już zasługa antenki lemm.Kupiłem je ze wzgledu ze było małe i dało sie zmieścić w półkę pod radiem http://img541.imageshack.us/i/36566379.jpg/ [ Dodano: 2010-05-07, 09:20 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas22 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Z tańszych radyjek polecam Alana z droższych tylko President Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 a ja polecam TTI 880 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 TTi 771 fajowe rozwiniecie manualnego modelu 770 nowsza wersja z automatycznym reduktorem szumów działa świetnie polecam dla tych co nie lubią gałkologji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Ja jestem znów zdania że radio dla nie lubiących gałek to maxon cm-10. Radio się sprawdza. Po przygodzie z 880 tti już kolejny raz bym nie kupił ze względu na kiepski rf gain. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 blablabla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Pomyślałem, że podpytam bardziej doświadczonych w tej dziedzinie. :-> Antenki: Sirio AS 100 w cenie 100pln. vs. Hustler IC 100 w cenie 35pln. Czy różnica w cenie jest uzasadniona, czy to jedynie kwestia marki? Czy warto dopłacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Bierz sirio. Używam 3 rok i jest ok. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 sei08, ja też używam Sirio ML 145( w octavce ) i jest ok. Zastanawia mnie jedynie, czy oszczędzając troszkę, pogorszę sobie. To ma być antenka do mojej Megi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Myślisz,że coś za 35 zł będzie miało taką samą jakość jak sirio? Nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 No właśnie widziałem na jakimś fachowym forum testy i okazało się, że wcale antenki tych nieco mniej uznanych producentów nie ustępują tym droższym. Oczywiście bez skrajności. Dlatego chciałem zasięgnąc opini kogoś kto używa lub używał i może porównać. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Podobno chytry dwa razy traci. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 pawelp2008, ukradli mi w tym roku sirio 85 magnesowkę.Kupilem hustlera 100cm,dostroiłem i w sumie żadnej róznicy nie widzę (słyszę) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 nie oszczędzaj, z hustlerem zwłaszcza za 35zł bo to raczej używany i być może skracany. Wady hustlera: dostaje się woda bo jest liche uszczelnienie i obowiązkowo podkładka pod magnes bo strasznie tańczy i rysuje daszek. wady as 100: po roku wyrwie ci się kabelek z podstawy ale wymaga to jednego sprawnego ruchu lutownicą. ps. jutro w stonce w ofercie będą anteny lemma (1 metr) więc sobie popatrz bo pomiędzy wymienionymi cenami. ps. posprzątam ten temat bo robi się bałagan i będzie to posegregowane ale za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 z hustlerem zwłaszcza za 35zł bo to raczej używany i być może skracany. no właśnie nie bardzo. Taki jest sklep w krk. http://allegro.pl/item1057932755_antena_cb...00_cm_gwar.html _+ podkładka gumowa.Wady hustlera: dostaje się woda bo jest liche uszczelnienie i obowiązkowo podkładka pod magnes bo strasznie tańczy i rysuje daszek. fakt czytałem jedynie porównanie osiągów. A to cenne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi