Arathron Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Witam jak w temacie czy ktoś z Was, szanowni Koledzy ma do czynienia z tą dolegliwością? Jestem ciekawy czy jestem z tym sam na Naszym forum Jakich środków używacie żeby to zwalczyć lub osłabić? Ja używałem Etiaxil'u a ostatnio wpadłem gdzieś przypadkiem (przeglądając jakieś forum) na Everdry :) Niestety jest ok. 3 razy droższy od Etiaxil'u jednakże podobno jest o wiele, wiele lepszy :) I można skutecznie się pozbyć uciążliwego pocenia na bardzo długi czas :) Może miał ktoś z nim styczność? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CAPOMAN Napisano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Taaa też mam z tym problem......szczególnie po udanej nocy z żoną ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgien Napisano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 CAPOMAN, dobrze, że nie przed, bo to było by zastanawiające i nienormalne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek127 Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Siemka, też mam problem z potem, dezodoranty może działają z 1h. myślę że mój problem jest spowodowany tym że mam astmę :evil: . jeszcze nie próbowałem tych specyfików bo nie mam czasu pójść do apteki a jak jestem to zapominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arathron Napisano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Ja mam małopłytkowość (w sumie to ok 10k plytek krwi mniej niż norma, jednakże jestem podciągnięty pod to ) i lekarze uważali, że to może przez to ale badania nic nie wykazuja Próby tarczycy też nic ;] Nikt nie wie dlaczego tak sie dzieje Radze z Allegro zamówić np Etiaxil - bo jest taniej a Everdry dostępny tylko w Niemczech, jest chyba tylko jedna osoba ktora wystawia ten preparat na Allegro Niedlugo go zamowie i przetestuje ;] Opinie są bardzo dobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthuras Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Np tutaj (klik) można zakupić próbkę i zobaczyć czy działa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts