iceman2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam wszystkich mam taki trochę nie typowe pytanko. Ostatnio przeszła mnie myśl aby założyć sobie wspomaganie kierownicy do mojej megi 1996 1.4 ECO jednak jak patrzyłem po allegro to wszystko jest do II cała elektornika itp proszę o podpowiedz czy wogóle wersja pierwsza miała wspomaganie lub czy można jakoś zamontować wspomaganie z dwójki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 I phI miały wspomaganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 http://megane.com.pl/megane-i-phi-kosz-zam...ght=wspomaganie Jak poszukasz na forum to znajdziesz więcej tematów o podobnej tematyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi