rlat Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Może ktoś bardziej doświadczony zerknąć? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12494773 Przyznam szczerze, że wietrzę podstęp. Poza telefonem brak jakichkolwiek danych kontaktowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Cóż zdjęcia jak zdjęcia. Jedynie rzuca się w oczy napis SERVICE [pomarańczowy] na desce rozdzielczej. Może nic nie oznaczać... a może oznaczać kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 pod maska brakuje osłon akumulatora i osłony po prawej stronie gdzie sę wlewy płynów do tego ta uszczelka wygląda jakby była urwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlat Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 I kolejny "idealny" http://moto.allegro.pl/item1002977595_rena...ci_idealny.html poprosiłem sprzedawcę o nr VIN, czy jest na forum ktoś kto ma dostęp do bazy serwisowej Renault i może sprawdzić auto po VINie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 W 2004 roku był napis na klapie tylnej Renault? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Na moim z tego rocznika nie ma napisu RENAULT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ujmę to tak: napis na pokrywie bagażnika pojawił się w phII czyli druga połowa 2006r. (razem z nowymi przednimi światłami soczewkowymi, tylnymi LED zmianą wzorów kołpaków, innym kształtem przedniego zderzaka i jeszcze kilkoma zmianami). Czyli tutaj są dwie możliwości: 1. Ktoś chciał sobie zmodernizować swój samochód doklejając tenże napis. 2. Pokrywa bagażnika była wymieniana. A powód ewentualnej wymiany to każdy sobie sam wymyśli To co mnie intryguje to kolor wykładziny boczków bagażnika-przy tej tonacji wnętrza moim zdaniem powinien być ciemniejszy ale mogę się mylić więc w razie co niech ktoś będzie łaskaw sprostować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusK Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 ja tez mam taki kolor więc chyba jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ujmę to tak: napis na pokrywie bagażnika pojawił się w phII czyli druga połowa 2006r. Tak właśnie mi się wydawało dlatego napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 jacek_25_25 tu nie chodzi o napis SCENIC a o mały napis RENAULT na prawej dolnej krawędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi