Elnino Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam! Problem taki jak w temacie, otóż nie działają elektryczne lusterka, a wcześniej działały. Miałem ostatnio problem, ponieważ opuściłem szybę pasażera i podnoszenie przestało działać, zarówno od strony kierowcy jak i pasażera na podnoszenie przyciskiem nie działo się nic ten problem rozwiązałem poprzez zamianę przycisków podnoszenia szyby (przycisk od szyby lewej, przemieniłem z tym w drzwiach prawych) ale chyb właśnie od tego momentu przestały mi działać lusterka, napięcie na przełączniku lusterek było bo sprawdzałem. Proszę o wskazówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Gdzieś pomieszałes kable. Jak wysiadają lusterka to i szyby-przyczyna może być zwara/nietrzymanie kostki w drzwiach :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingoli Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 witam mam podobny problem u mnie nie działa pokrętło do ustawiania lusterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 kingoli, dodasz coś jeszcze od siebie ? Bo z przedstawionych faktów, to niewiele wynika. Trzeba by zapewne wymontować i przemierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Z przyciskiem to nie rozwiązałeś problem tylko go ominąłeś. Z lusterkami skoro sprawdziłeś, że napięcie na kostce manetki jest to trzeba sprawdzić czy dochodzi do lusterka (w plikach masz schematy). Do sprawdzenia też złącze na słupku drzwi, bo nim leci też masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi