alicefan Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Trochę mi głupio tu pytać, bo jestem całkowicie zielony w temacie samochodów (to mój pierwszy samochód), ale to chyba najodpowiedniejsze miejsce. Mam moją Megankę już prawie rok, ale po wymianie w czerwcu 2009, pod maskę zaglądałem głównie, żeby sprawdzić ich poziom przed dłuższą wyprawą lub uzupełnić płyn do spryskiwaczy. Dzisiaj zrobiłem sobie przegląd, bo w sobotę jadę w trasę ok. 100km w jedną stronę i zobaczyłem, że wąż (to jest wąż chłodnicy?) wysunął się z obejmy, dokładnie tak jak na zdjęciu poniżej (tylko że u góry): http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal.../39/995123948_1 Wsunąłem go i poprawiłem obejmę, ale boję się, czy coś się może stać podczas tego wyjazdu. Nie wiem, jak długo tak z nim jeździłem, ale nie zauważyłem ostatnio żadnych negatywnych skutków podczas jazdy. Czy mogę bezpiecznie jechać, czy lepiej odwołać wyjazd i kupić nowy wąż? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 płynu chłodzącego sobie dolej bo zbiorniczek masz pusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Spokojnie możesz jeździć, nic się nie dzieje. Ta rura doprowadza ciepłe powietrze i w zimę ułatwia rozruch ciepłego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alicefan Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Dzięki wielkie za błyskawiczne odpowiedzi :) Kamień spadł mi z serca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi