bartek3430 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 w najblirzszym czasie zakładam system car audio w mojej megi chcę załozyć radio blaupunkt tak około 600-800zł do tego głośnik w przednie dźwi i na pułkę oczywiście blaupunkt a moje pytanie odnosi się do czy cieżko bedzie zamontowac głośnik w tylnych dźwiach i czy jest wogóle sens?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 bartek3430, jak dla mnie lepiej dać na przód jakiś fajny zestawik 16,5cm i subwoofer do bagażnika. Ewentualnie może jakięs elipsy ale wtedy trzeba ciąć. Już Ci mówie, ze megane classic to nie hatchback i żeby było czuć trochę basu to tuby z allegro nie wystarczą. Dobry zestaw na przód+wytłumienie drzwi to połowa sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 jak chcesz robić instalację to pomyśl o wzmacniaczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Wzmacniacz tak ale jak będzie montował suba, dla niezbyt wymagającego użytkownika wzmacniacz w radioodtwarzaczu chyba wystarczy do napędzania zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi