Arczi92 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 o 7:10 cicik przejeżdżał obok mojego bloku :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Tak to moja stara meganka. Widzę że hak doszedł i nowe wgniecenia ale widać jeździ i oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Lisiu90 dziś na Górczewskiej o 15.50 próbował przekroczyć dozwoloną prędkość Jeżeli kremowo -czarny smart na blachach WI to też Lisiu to znaczy że upolowany dzisiaj dwa razy :P Smart przy ul. Szobera sobie stał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimbo22 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 czarna MIII coupe na Statoil na Towarowej w okolicach 11:20. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 około godziny 16 (chyba), cicik toczył się przede mną na Goduli :-> Zdjątko niestety niewyraźne :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 toć to ja i dlaczego toczył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Tak ty, toczył bo wolno żeś jechał :-P jechałem za tobą od świateł na Goduli a potem zjechałeś na osiedle Paryż ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Megane na blachach SY 653.. pod silesją na parkingu o 12:30... Forumowa naklejka, ale kto się przyzna?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 meganecoupe02, dziś około 15:00 widziałem Twoją Megi przed pizzerią na terenie WAT. Swoją drogą bardzo fajnie wygląda ona na tych felgach B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 No proszę B) Stoi tam od jakiegoś czasu bo parking zasypany śniegiem, a tam częściej odśnieżają B) Kilkadziesiąt metrów jest mój akademik i w razie czego zapraszam B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Moja Megi stała od Twojej jakieś 30 metrów na Tym małym parkingu, więc można powiedzieć, że mieliśmy prawie mini spota B) Jak coś, to ja przez najbliższe 4 tygodnie mam co weekend zjazdy, to możemy się jakoś umówić na spota B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocz3k Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 26.01.2010 Kolega " mirecc " upolowany Jastrzębie Zdrój centrum ;p Gosciu dodaj fotki autka bo podobało mi sie B) [ Dodano: 2010-01-25, 23:50 ] 26.01.2010 Kolega " mirecc " upolowany Jastrzębie Zdrój centrum Problemy z odpaleniem ale jak juz pisał nie wina auta tylko paliwa ;p Gosciu dodaj fotki autka bo podobało mi sie twoje wozidełko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_87 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Jadę sobie, jadę i myślę... o Tomiku. Heh no i Tomik wyjeżdża z za górki z przeciwka - w tym samym miejscu co jakiś czas temu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Dziś około 18,30 upolowany robson73 w swoim GT zajechał mi skubany drogę na zjeździe ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson73 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Tomik nooo proszę Cię nie rób mi obciachu po prostu wyszło szydło z wora, że GT jest szybsze. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi