maciek127 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 upolowałem polemnik na ul.Elsnera w Lublinie . Nie ładnie na przystanku sie zatrzymywać. Tam obok jest posterunek policji ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polemnik Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 maciek127, potwierdzam jak najbardziej, musiałem ważną rozmowę przez telefon poprowadzić i wolałem tego nie robić podczas jazdy :) swego czasu (przed maturami) jeździłem tam codziennie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Dzisiaj tradycyjnie lisiu90 śmigał po Jelonkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Czerwona Megii 1 ph1 coupe z reklamą forum pod tablicami przed rondem grzegórzeckim w Krakowie :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_87 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Dziś upolowany Tomik "odmulający" Saxo :) No i tydzień temu też zupełnie przypadkowo i nie obyło się wtedy bez miłej pogawędki :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Tak, potwierdzam Damiano_87, kiedyś trzeba pająki powyganiać z rury wydechowej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namor2007 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 lisiu90 upolowany na Człuchowskiej, jechał z rozwianą grzywką ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 hehe zgadza się wiatr we włosach musi być ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Dzisiaj upolowany robson73 z nie nacka na ul: Krakowskiej w Krzepicach zauważony jak pokazał moc i odejście 1,9 dci WV który jechał za nim. Zdziwienie faceta było takie :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson73 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Tomik1970 potwierdzam nie zaprzeczam 8-) Niech moc będzie z nami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 kys widziany na rogu stawowej (koło przychodni) na moim osiedlu w Bydzi P.S. Siedział w bagażniku ;) nie wiem co tam robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 no tak bylo to wczoraj :roll: taki drobny szczegol ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ojinau -> dzisiaj w Prostkach, koło 7 rano. Jechałeś w stronę Białegostoku. Zdradziły Cię przednie lampy ;-) Ja jechałem z kumplami Klunkerwagenem Paskiem ;-) Megi nie chcą jeździć bo na benzynie za drogo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Lisiu90 dziś o 22:33 na Kaliskiego śmigał aż miło, tylko ludzi nie poznaje :evil: P.S. Fajnie wygląda sprzęcik o tej porze na dużym kole i ksenonie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 No nie znowu ja :-P hehe no ja wiem ze fajnie wygląda, uczę się od Ciebie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi