baciuś Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 pizza, tak zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Fura andrzej27r'a Następnym razem jak będę to się postaram odezwać co by jakiegoś mini spota zorganizować :( Pzdr :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Wczoraj (16.11.10) ok. godz. 16. Trasa Toruńska. Srebrny SII. Czarnowłosa kierowniczka i dziecko na tylnej kanapie. Znak szczególny: kompletna nieczułość na miganie światłami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Lewy podejrzewam że to moja małżowina :) Scenic II ale nie srebrny a szarobeżowy, poza tym jest nieczuła na obcych podrywaczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziu Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dzisiaj w Radzyminie widziałem piękną,białą megi :) IphI,z naszą forumową naklejką.Niestety nie wiem czyje to autko. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandaworld Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 pandaworld upolowany wczoraj o 14 na ulicy Powstańców Śląskich w Warszawie. Auto pięknie się prezentuje Dzięki ) do końca tygodnia wrzucę foty nowych modów do oceny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Pozdro dla kepa416. Jechałem dzisiaj przed Tobą na ul. Bankowej w JG. Zresztą potem zaparkowaliśmy prawie na przeciwko, ale wtedy jeszcze nie miałem pewności że to klubowa megi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 W wigilie gdzieś około 17.10 minąłem naszą klubowiczkę w Sieradzu na światłach wlotowych od strony Wrocławia, Koleżanka skręcał z Jana Pawła II w Aleję Grunwaldzką. Jechała zieloną Meganką, a poznałem ją po lepie forumowej na klapie bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 To pewnie Megi98 się tam szlajała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Tak, to musiała być Megi98, kolor ten sam, lepe ma w tym samym miejscu, a rejestracja też zaczyna się tak jak u niej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 slawskip, tak to ja, przyznaje się jeszcze składałam życzenia przez CB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Scenic z ramkami rejestracji, w okolicy szpitala na Sobieskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 w sobotę między Strzyżowem a Rzeszowem upolowany kolega tekilla :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Dzisiaj rano biale Megane Classic PKL z naklejkami forumowymi na parkingu Politechniki Poznańskiej. Sądząc po imieniu Krzychu na naklejce, był to admin forum. Moja Meganka, to była ta zielona obok z tablicą PN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugoman Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Dziś rano na wylotówce z warszawy na terespol, złoty Scenic 1.9DCI a stalowych felgach - z ramką forum pod tablicą rej. (WE*****) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi