pelson91 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 torek + lisiu + pandaworld na cargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Wczoraj około 11-12 na Brukowej Megi II 3 drzwi z ramką klubową z przodu... ciekawe czy ktoś od nas czy sprzedał ktoś z ramkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Ciekawe czy nową francą też będę tak często gdzieś widziany :) a w poniedzielniku widziany Zicco w okolicy galerii mokotów, na dowód mam fote :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 a lisi90 widziany (znoooowu :) ) dzisiaj z nową francą. Dawno nie widziałem takiej brzyduli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Nooo nie znowu hehe przed wami to się nie da ukryć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_87 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Wczoraj Tomik z rodzinką jadący po rynku w Krzepicach z lodami w ręce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 (edytowane) W niedzielę w drodze do Wawy na "1" wyprzedzałem podejrzanie znajomego Scenic-a, jak się dziś okazało Witman-a :) Edytowane 31 Maja 2011 przez kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Damiano i nie zatrąbiłeś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 pandaworld widziany ok. 2 godziny temu na Warszawskim Cargo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 W sumie dzisiaj kogoś upolowałem z ramką forumową w Gdańsku. Tylko nie wiem czyja to fura :) Gdzie upolowałem, może nie będę mówić, ale właściciel chyba powinien rozpoznać auto :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkoW Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Dzisiaj rano, ok. 7:40, na al. 29 Listopada, na wysokości ul. Prandoty, w stronę Warszawy, upolowana "krótka" jasno niebieska MII phI, z zamontowanym SD-2 (chyba, bo świeciły długie o zmniejszonej mocy a tylne pozycyjne nie świeciły). Kto to był? Przyznać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Rolandzikl dziś w Castoramie w Chorzowie widziałem jego auto koło 11:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Byłem tam, prawda. Mogłeś chwilkę zaczekać, byłby spocik - hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lo0ol Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 wczoraj, w piotrkowie, na rondzie, na sikorskiego, prawdopodobnie widziany był lepper bez biało-czerwonego krawata niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 dziś, parę minut przed 19stą: Łódź, skrzyżowanie Kościuszki/Próchnika - czarna Megane II kombi w dieselu z naszymi ramkami - ktoś się przyzna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi