0cool Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 nie pamietam nicku A auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Był z buta ale jezdzi meganem II ze swiatlami do jazdy dziennej, moze sam sie przyzna jaki ma nick ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Znow kolega grymlu ustrzelony pod sosnowiecka komenda, 30.04 godz: 14:20 z rozwiana grzywa w swym CCku. Sent from Nokia E7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Dziś w Koluszkach siedziałem przez moment "na ogonie", z tego co poznałem krzych1, pozdraviam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 krzych1 przy cukiernii na Sikorskiego w Koluszkach. Tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzych1 Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Tak to bylem ja.Pozdrawiam. Nowy kolega z Koluszek czy okolice? Dodano: 14 maj 2012 - 20:15 Sory niedoczytalem z jakiej olicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 W profilu jest nieaktualne miejsce. Zaraz zmieniam na poprawne czyli na Koluszki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek82krk Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Dzisiaj upolowany zielony Grand Sceniol KR.....L, oklejony + ramka, os. Oświecenia Kraków, kierowca nie rozpoznany, to może się przyzna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itra Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Jasne że się przyznam :) Z tym że to ty zostałeś upolowany już na ul. Bohomolca jak wysadzałeś żonkę :) A tu fotka z Bora-Komorowskiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek82krk Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 No dobra, niech Ci będzie itra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 (edytowane) Dziś przed południem kbarann zawracający pod Galerią Łódzką ;) Edytowane 15 Czerwca 2012 przez athlon64x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzio Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Około 18:40 Bydgoszcz Osowa Góra przy Polo biała Megi oklejona z podpisem Lopez (chyba dobrze pamiętam) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Dziś kolega a raczej już sąsiad Gawel swoją Megane III CC na rogu Potockiej z Marią Kazimierą przepuścił mnie na przejściu abym spokojnie przeszła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Dziś po 11:10, upolowałem (mijałem) prawdopodobnie kol.ufo23 w swojej megance, z otwartym dachem, jadącego ul. Prostą w Rybniku w stronę ronda z ul. Żorską, (na wysokości wjazdu do stacji paliw Lotos) (oczekuje potwierdzenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufo23 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam, tak potwierdzam, samochodowy spacerek, korzystając z dobrej pogody :D p.s: będzie też mnie można upolować o 15:00 10 sierpnia na rybnickim rynku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi