Radekb351 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 co myslicie o tej foli ??? moze ktos juz miał z nia do czynienia??? http://www.allegro.pl/item206294039_folia_...tylko_4zl_.html chciałbym tym laptopa boklejic do sprzedania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 w zyciu nie okleisz tym deski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 a czy ja cos mówiłem o oklejaniu deski ja sie tylko pytam [ Dodano: 2007-06-18, 18:30 ] chodzi o laptopa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 powiem krótko - odpust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 moze i tak jak tak sądzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 tak to na wsi się tuninguje :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 taka to jeszcze... ale carbon... a gdyby uzyc cos takiego do oklejenia (mowie o MI) powierzchni plastikowej dookola zegarow i obszarow z ikonami kontrolek? pytam hipotetycznie zeby nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 nie ma szans to jest tak plastyczne jak kartka papieru, kiedys mialem to w rekach i probowalem okleic slupki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Szczegolnie gratuluje pomyslu zeby obklejac poduszke powietrzną W zyciu bym tego u siebie nie zastosowal.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Post był, a teraz go niema - kiepski był i małomerytoryczny, dlatego poprawiłem się w następnym 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 chciałem tym laptopa oklejic co mam straznie porysowanego a chce go sprzedac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Laptopa spokojnie możesz tym obkleić, ale nie wiem czy nie lepiej podejśc do transakcji uczciwie i zrobic foto before/after. Nie wiem ale ja byłbym bardziej przekonany do takiego sprzedawcy. Sprzedajesz pewnie Acera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Wydaje mi się, że temat potoczył się trochę w inną stronę i lepiej będzie jak zostanie zakończony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi