Pil Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ostatnio zauważyłem, że silnik zaczął inaczej pracować. Pracuje głośniej no i bliżej mu do małego traktorka. A dźwięk ten wydostaje się z okoliczy cewek niestety. Nie wiem co myśleć, czy któraś poszła w diabły czy może to jeszcze co innego. Samochód ładnie odpala, czy to na zimno czy na ciepłym silniku, spadku mocy też nie ma... Nie wiem co o tym myśleć. Będę wdzięczny za sugestie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 a kolektor sprawdzales?? polonez 1.5 z peknietym kolektorem brzmial jak HEMI V8 :}}}} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pil Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 No też tak obstawiam. Podskocze do mechanika niech sobie posłucha i powie co z tym trza zrobić. [ Dodano: 2006-12-13, 20:17 ] No i się wyjaśniło. Diabli wzieli na szczęście tylko złączkę elastyczną. Po wymianie już nie mruczy i nastała błoga cisza, oczywiście do 3 tys obrotów bo potem już tak przyjemnie niestety nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi