lukaszzd Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Jak sądzicie jaką płeć mają Renault Megane, kiedyś czytałem artykuł o komputerach odnośnie pułci komputerów to wszyscy pisali że są to kobiet. Co do auta to uważam że to też jest kobieta bo dbam o nią, myłem ostatnio przynajmnie raz w tygodniu, odkurzałem woskowałem nie przmęczałem a teraz wycieła mi numer i nie działa. :evil: :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Dla mnie to Madzia... , dla innych Renia, Renata. Ale nie lubię imienia Renata... Trochę spasiona bo kombiak. Komp to samo zło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Co do auta to uważam że to też jest kobieta bo dbam o nią, myłem ostatnio przynajmnie raz w tygodniu, odkurzałem woskowałem nie przmęczałem a teraz wycieła mi numer i nie działa. :evil: :-x Typowa baba, nic dodać nic ując... :) :) Dla mnie moje autko "Megi"... po mimo ze scenic :P Trochę spasiona bo kombiak. W takim razie moja to typowy angielski kaszalot żrący w fast foodzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 moja to megi lub meganka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Dla mnie moje autko "Megi" dla mnie tez Megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 moja też Megi a Madzia to często mówią na Mazdę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkb Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jak sądzicie jaką płeć mają Renault Megane U mnie to renaulot, więc rodzaj męski - jak samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 narazie przewaga pułci żeńskiej 6 do 1, panowie uważajcie bo wasze kobiety będą zazdrosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 a jak dla mnie... to roznie :) raz mowie madzia, raz renia, ale najczesciej moje autko to mruczek, badz kotek. a to dlatego ze to dieselek, czyli mruczy, ogolnie jest ospaly ale jak trzeba to slicznie lata, jak stoi pod blokiem to zlozone lusterka (uszka) oraz przetloczenia maski nad blotnikami sprawiaja wrazenie ze to kot gotowy do ataku, jeszcze ta linia i kolorek :) no istny kotek a przy okazji na tylnej szybie jest przyklejony garfield :P i to tyle ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 jak dla mnie kobita na 100% bo nic tylko ciągnie kasę i czasem daje przyjemnośc z "jazdy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Moja Renia jest samica :-P W dodatku czarna :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Moja tak mnie stuka po portfelu, że jestem na 100% pewien, że to kobieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 No i ciągle je kochamy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 dzisaj panowie zauważyłem smutny widok moja Meganka stała na parkingu mechanika z trójkątem na tylnej szybie i przodem do innej meganki phII też z trókątem na tylnej szybie i wyglądała tak błagalnie abym ją zabrał ale nidy rydy trzeba ją naprawić , więc coraz bardziej się przekonuje że to 100% w końcu Renia Megan dwa imiona żeńskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 proste ze kobita Meggie tudzież jakieś inne Slicznotki, Pieknosci itp ;D zrobmy liste argumentow dla ktorych jest to kobieta: 1. imie/nazwa 2. ciągnie kasę 3. daje przyjemność z "jazdy" jak napisal HR :) 4. dbamy o nią 5. miewa "te dni" i wtedy odmawia jakiejkolwiek 'wspolpracy' :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi