Hadson Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 To bardzo dobrze... Bo wizja Kobiety z żelazkiem nie jest teraz modna... :) I trochę się przeraziłem... Chociaż niektórzy faceci poszukują właśnie tzw "kur domowych"... (nie znam takich osobiście ale słyszałem o takim przypadku z opowiadań) :) Ale zmieniamy temat o duszach Meganki i zaraz nas admini upomną, chociaż to offtopic czyli dział do pisania o wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 chociaż to offtopic czyli dział do pisania o wszystkim... Niby tak, ale temat jakiś sensowny jest i trza się zawsze tego trzymać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Właśnie tutaj koleżanka Megi zabrała nam bardzo fajną nazwę na Megankę. I jak powiem że idę umyć Megi to mogę dostać od kogoś w zęby. w kazdym razie nie ode mnie Hadson :) Ja tez sie spotkalam z nazwa zelazko i tak sobie mi sie to spodobalo, wole megi :) zreszta ksztalty chyba mowia same za siebie, 100% kobieta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 :) Żelazko bardziej pasuje mi do Cinquecenta i Mercedesa A... ale jak kto tam chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zelazko to Tico, CC to motorówka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Easy. A Nasze kombiory to autobusy... Tylko Twój z brewkami na zapałkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Eeee... zapalek juz dawno nie ma :) Byly tylko 1 dzien, bo klej musial doschnac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Mój MEGAN jest w 100% procentach facetem i reszta Megane też :-P Można dojść do tego po typowych męskich cechach, zarówno tych pozytywnych jak i negatywnych ;-) A oto i jego cechy: 1.daje poczucie bezpieczeństwa 2.trzeba go karmić 3.nie widzi istotnych szczegółów takich jak zmiana fryzury, nowe ciuchy itp. 4.stoi przed sklepem jak ja robię zakupy 5.czeka aż sama uporam się z załadowaniem zakupów zamiast mi pomóc 6.nie okazuje emocji i nie mówi, że mnie kocha choć tak się staram 7.kobiety patrzą na niego z uwielbieniem 8.jak wygląda na bogatego to nie ma problemów z wyrwaniem dziewczyny 9.lubi szybką jazdę choć z wiekiem jego osiągi są coraz gorsze 10.jak o niego nie zadbasz to sam tego nie zrobi 11.mało kiedy mówi co go tak naprawdę boli, choć widać że coś mu jest 12.na zewnątrz twardy a w środku mięciutki 13.ma sporo wad ale żyć bez niego się nie da :( I kto mi powie, że to nie jest facet hehehe. Ale za to właśnie kocham swojego MEGANA ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Przyznam, że argumentacja dość sensowna. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Moja Meganka to 100% kobieta, ma humory,ma złe dni i dobre też i za to ją kocham :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Moja Megi to kobieta ponieważ: 1- daje poczucie bezpieczeństwa, wizja przytulenia do obfitych pie... wróć, poduszek powietrznych podczas crash testu ;) 2- trzeba ją karmić jak każdą kobietę, a to do restauracji, a to śniadanka/kolacyjki do łóżka, bo inaczej się obrazi i nie będzie współpracować :) 3 - od razu zauważa każdy szczegół, zwłaszcza jak naleję jej gorszej ropy, to niby jedzie, ale radość z jazdy nie ta sama, a jak się obrazi na amen przez uzbieranie się tych szczegółów to zrywa kontrakt i pozostaje sąd (w tym wypadku mechanik, w zależności od ceny naprawy albo rozwód=złomowanie, albo drogi powrót, bo trzeba jej wynagrodzić nowymi błyskotkami wcześniej pominięte szczegóły = nowe części) 4 - Zostaje w domu gdy idę z kolegami na piwo :) 5 - Potem ewentualnie gdy przyjeżdżają obie, to żadna nie pomoże wejść do auta ;p 6 - Zawsze okazuje swe emocje, ze skrajności w skrajność, większość czasu jest wspaniale, a przychodzi te parę dni w miesiącu i jak obuchem by Cię trzasnęło :) Na nic prośby, przeprosiny nie pali i koniec :) 7 - Inni faceci oglądają się za wypucowaną Megi, jak jeszcze przyodzieje się w jakieś ładne felgi to już w ogóle :) Wręcz czasami umawiają się na oglądanie swoich Megan, wymieniają się spostrzeżeniami na ich temat ;) 8 - Zależy kto siedzi za fajerą :) 9 - Lubi szybką jazdę i jak dobrze o nią zadbać i dopieścić to osiągi mogą się wręcz poprawić ;)) 10 - Jak o nią nie zadbasz, to strzeli focha i skończy się wspólna jazda ;) 11 - Strzela focha nie mówiąc co jej jest, zwykle jakiś czas schodzi na poznanie prawdy co tak naprawdę ją gryzie :) Czasem pomagają spotkania z bardziej doświadczonymi kolegami, którzy doradzą co może ją boleć ;) 12 - Z wierzchu starają się pokazać jakie są twarde, nie zależne itd, ale w środku pragną kogoś kto się nimi zajmie i przytuli :P 13 - Francuzka - z nią źle, bez niej jeszcze gorzej ;) Pzdr ;) Ps. jeśli ktoś stwierdzi, że naciągane, nie śmieszne - to niech usunie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 mi sie podoba!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Moja też kobitka - Megi.. :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriota Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Megi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Czy tylko ja głaskam swoja Megi po desce jak zapali przy -15'C? :) Oczywiście z wdzięczności :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi