ziolo Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 W takim razie z nami wszystkimi jest coś nie tak :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 po co komu Spoty, szybciej wszyscy razem spotkamy się w jakimś psychiatryku ale Meg biore ze sobą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Już zamieściłem ten link w dziale HUMOR, ale uważam, że tu bardziej pasuje by udokumentować ze RENAULT to jednak ONA http://www.francuskie.pl/img4/0444_82.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 :) :) :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bargar Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Szkoda tylko, że jak każda kobieta czasami ma okres. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Bargar- :) :) :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bargar Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 To o samochodzie napisałem nie o tej pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Właśnie rozbawiło mnie to skojarzenie "przypadłości" z awaryjnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bargar Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ok. Dopiero później spojżałem do góry i zauważyłem żę może to być nie jednoznaczne ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 jak przytoczyłem kumpelą ogólnie treść tego tematu to powiedzialy że ja tej ziemi niema miejsca dla dwóch kobiet albo Megi albo dziewczyna i co wybrać, chwilowo się wacham ale póki co ta sylwetka, ta przyjemność z jazdy wszystko przemawia na kozyść srebrnej damy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 lukaszzd, sie wie... Poprostu Megi, i wszystko jasne... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 to ja się przywitam ;-) i dodam od siebie,że moja meganka nazywana inaczej żelazkiem z racji wyglądu jest typowo damskim autem :) .....ale to moje zdanie,żelazko pasuje do kobiety.... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 lukaszzd, sie wie...Poprostu Megi, i wszystko jasne... :) Właśnie tutaj koleżanka Megi zabrała nam bardzo fajną nazwę na Megankę. I jak powiem że idę umyć Megi to mogę dostać od kogoś w zęby. :) ale to moje zdanie,żelazko pasuje do kobiety.... :roll: Co za udomowiona Kobieta. Niespotykane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 [CIACH] wprost przeciwnie.....byś się zdziwił jaka jestem udomowiona ;-) .....swoją megankę lubię za to co ma w sobie i jak wygląda....znajomi nazywają ją właśnie żelazkiem,takim na duszę ja uważam ,ze ma duszę i przykro mi będzie się z nią rozstać :-/ [proszę nie cytować całości postu pod którym odpowiadasz] -Robak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi