peso Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam. Czy miał już ktoś z was problemy z siecia multipleksową ? Bo u mnie niestety niedziała . Brak kontaktu z komputerem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Może jestem ciemniakiem: Ale co to jest sieć multipleksowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Sieć multipleksowa jest to rodzaj magistrali wymiany danych między elektronicznymi sterownikami różnych układów pojazdu. Dotyczy współczesnych samochodów. Źródło: http://www.automotoserwis.com.pl/images/st...a/test_2003.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 jest to siec ktora plyna dane z kazdego urzadzenia elektrycznego w aucie, aby dane sie nie mieszaly maja odpowiednie "znaczniki" dzieki czemu sa odczytywane przez podzespoly do ktorych sa przeznaczone... tak jest niby lepiej, ale przede wszystkim taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peso Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Taniej ale dla kogo ? ciekawi mnie czy juz ktoś to naprawiał ? A i jeszcze miałem wymieniony moduł zabezpieczeń i połaczeń w komorze pod maska.moze trzeba go zakodowac w komputerze auta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 taniej oczywiscie dla producenta... sama siec to zwykle kable - to moduly sie sypia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peso Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Więc mozliwe że mam padniety moduł zabezpieczeń i połaczeń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi