Ogr Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 witam, od jakiegoś czasu mam problem, którego nie mogę rozwiązać. Po przejechaniu około 15 km pojawia się stukot z przodu auta zlokalizowany bardziej z lewej strony. Po wielu wizytach u mechaników mam zrobione całe przednie zawieszenie, a stukot jak był tak jest. Dziwne jest, że gdy auto stoi zimne, np. po nocy jadę do pracy i stukotu wogóle nie ma, wystarczy że zrobię z 20 km i wali jak by mi ktoś w podwozie gumowym młotkiem naparzał. Najgłośniej jest przy hamowaniu (jak już puszczam hamulec), przy ruszaniu, zakręty, doły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1982 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 słuchaj a popatrz na amortyzator i sprężynę czy gdzieś czasem tam coś nie uderza o amortyzator albo o sprężynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diaz2 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Kolego ja miałem bardzo podobna sytuacje, okazało sie ze tarcza chamulcowa po rozgrzaniu zaczynała udeżać o klocek tyle ze gdy ja sciagnełem to wygladała jak by ktos ja młotkiem prostował :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogr Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 końcówka drążka, sworzeń wahacza, tarcze nic nie pomogło, dopiero po wymianie drążka kierow. stuki zniknęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi