lukaszzd Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 żółta jest ciekawa ta pierwsza w kolorze fiołkowym jest naprawde do kitu takie tunig-polo zastanawia mnie fakt dlaczego HB nierobili w kolrze żółtym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Żółta mi ewentualnie pasowała dopuki nie zauważyłem podwójnego spojlera z tyłu. To już przesyt. Co do koloru, to raczej był zarezerwowany do qpet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 gojgien: Zgadzam się z Tobą całkowicie, mam takie same odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 lukaszzd, skomentuję krótko: PROFANACJA Powinni tego zabronić to nie komentuj, tylko dawaj fotki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Na pal czy na stos? powinny byc jakies ograniczenia... cholera to jest nieładne :/ ale kurde jedna rzecz faktycznie mnie urzekła - żółta meganka ;) imho naprawde super! i moim zdaniem żólta skórka wyglada nawet lepiej na tym niz na qpecie, moze dlatego ze sie przyzwyczailem ;) na szczescie zadnego classica nie potraktowali ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 na szczescie zadnego classica nie potraktowali ;) Chyba ktoś Cię tam usłyszał, bo dzisiaj wkleili właśnie classica - i o ile wszystkie poprzednie "egzemplarze" meganek wzbudziły we mnie uśmiech politowania to ten po prostu zrzucił mnie z fotela :shock: Naprawde nie wiem co kierowało właścicielem kiedy nitował do drzwi blachę trapezową, przycinając ją chyba w stanie wybitnie wskazującym :-P tona szpachli na masce i oczywiście lanserski żółto-zieloniutki zderzak o spoilerze z tyłu już nawet nie wspominam ;) Prawie jak Ferrari ;-) Słowem - profanacja na całej linii... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieliszek Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 prawie jak ferrari dobrze to ująłeś ;) jednak potwierdzisz że troszke brakuje mu do ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 potwierdzisz że troszke brakuje mu do ferrari potwierdzam ;-) w końcu "Prawie" robi wielką różnicę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 ten classic to jest K***a batmobil! co za profanacja, co za bezmózg, co za idiota... dobijcie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 zdjęcie z moich bliższych i dalszych podróży; targi tuningowe w Essen, Niemcy, grudzień 2007 auto pokazowe firmy alpine megi I ph II na tle wulkanu Tiede (najwyższy szczyt Hiszpanii,wyspy kanaryjskie, luty 2008) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 PROFANACJA Powinni tego zabronić Nie jest tak zle cos by sie wybralo Ja tez mam cos ciekawego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Ja chce takie wnetrze jak to na 1 zdjeciu! Tylko ze w czerni, marze o tym :( Ciekawe jaka kasa jest na cos takiego potrzebna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 no wnetrze kurde jest wypasione ja tez chce takie :-(((( :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 A widzieliscie to?? http://moto.allegro.pl/item330543108_reana...ce_polecam.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam71 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 http://moto.allegro.pl/item330543108_reana...ce_polecam.html To absolutny brak gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi