bankier Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam jestem nowy na Forum ale zamierzam kupić Scenica rok 2001 dti w automacie co wy na to? czy warto czy lepiej z manualną, nie wiem czy zamieszczę link do oferty spróbuję Dzięki za pomoc http://otomoto.pl/renault-scenic-klima-dti...-C11875107.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawisza1980 Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Pisze, że BEZWYPADKOWY a mi się nie podoba lewy błotnik. Przy lampie odstaje wyżej niż maska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Odpuść sobie tego rodzynka. Zderzak przód lakierowany i to źle (plastiki we wlocie powinny być czarne). Poduszka kierowcy źle wsadzona na swoje miejsce. Cena jak za Megane I phII w cienkim stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Craigh Napisano 15 Maja 2010 Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 To były diesle z automatem ??!! Ciekawe, ale faktycznie cos podejżanie tanio. Pewnie skrzynia już do wymiany, tak to bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artih Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Oczywiście, że były - i to sporo. Ostatnie Twoje zdanie jest typowe dla osób, które nie mają zielonego pojęcia na dany temat ale piszą dla samego pisania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelli Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Fakt, że coś podejrzanie tanio ..... ale obejrzeć warto ;) Co do automatu - to bierz - mam z 99 roku automacik i bardzo fajnie się tym jeździ. Sprawdź tylko skrzynię, czy płynnie zmienia biegi + czy jak zatrzymasz się "pod górkę" - czy jak wtedy puścisz hamulec to samochód nie powinien Ci się staczać do tyłu a powinien delikatnie ruszać do przodu albo przynajmniej stać w miejscu. Jak masz kogoś od skrzyń - to ją sprawdź + jak kupisz wymień olej. [ Dodano: 2010-05-19, 09:02 ] Oczywiście, że były - i to sporo.Ostatnie Twoje zdanie jest typowe dla osób, które nie mają zielonego pojęcia na dany temat ale piszą dla samego pisania ... A co się dziwisz jak w Polsce wszyscy boją się automatów ;) ;) ;) I sprowadzają same "diesle" z manualną skrzynią .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts