Artih Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Po niepowodzeniu z benzyną znalazłem coś takiego: ;) http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13179135 Jutro rano jadę oglądać. Co sądzicie o tym aucie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artih Napisano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Tak, koniecznie. Żona przesiada sie z Fiata Punto Selecta (automat) także tylko automat wchodzi w grę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Po zdjęciach nie widać żadnych uchybień. Brakuje tylko szarej osłony na silniku. Jeden dzień w kraju, a już zdążył całość spolerować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artih Napisano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 He he też to zauważyłem - zapytałem w trakcie rozmowy telefonicznej. Pan stwierdził, że robi to zawsze przed wystawieniem auta na sprzedaż. Tym bardziej przy czerwonym, które jak wiadomo matowieją. Z rozmowy też pozytywnie w zasadzie wszystko. Jutro dam znać co i jak w rzeczywistości bo ta przeważnie znacznie odbiega od pierwszego wrażenia ;) [ Dodano: 2010-05-19, 14:19 ] W ASO niestety po VINie nic mi nie powiedzieli - jest czysta kartoteka ;) Auto jadę oglądać jednak jutro. [ Dodano: 2010-05-20, 21:03 ] No i autko zakupione ;) Są jednak jeszcze dobre oferty w necie. Przebieg potwierdzony telefonicznie w niemieckim ASO (157 tys.km.), silniczek chodzi idealnie, skrzynia także, wnętrze w miarę zadbane. Niestety nie ma kodu do radia (kaseciak) i do wymiany są opony (do zimy jeszcze przetrwają). Czeka mnie też zakup alusów bo nie zdzierżę widoku tych kołpaków w takim ładnym czerwoniutkim aucie. Myślę, że żona będzie zadowolona - jestem miło zaskoczony dynamiką tego silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts