omega-v6 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Witam wszystkich szukam dla mojej kobiety meganki i znalazlem takie autko co o nim myslicie: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12117524 z gory bardzo dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Autko z tym silnikiem napewno będzie zrywne, oszczędne i o ile nie ma dużego przebiegu (tu koleś nic nie napisał), trwałe. Jednakowoż wydaje mi się, że był bity w przód, inny grill i niezbyt pasujący zderzak. Jeżeli się myle, prosze mnie poprawić, jednak jeśli masz blisko przejechałbym się z kimś, kto sie zna na blacharce i obczaił to autko, bo naprawde źle nie wygląda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Grill od htb itd. Może nie było nic strasznego, obejrzeć można jak daleko nie jest. Trudno o coupetę bez dzwona. Jeśli chodzi o spalanie, to napisał prawdę, jednak przyspieszenie do setki to niestety ok 12 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ja osobiście na tym silniczku wykręcam lepsze czasy ;) ps. ale oczywiście dTi jest lepsze, może troszke słabsze i ciut głośniejsze, ale lejesz, jeździsz i masz spokój, a te pierwsze dCi nie mają najlepszej opinii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 do tego co wyżej trzeba dodać klapę bagażnika. Albo cholernie krzywa, albo nie zamknięta na fotkach jest [ Dodano: 2010-05-24, 17:22 ] i lusterka z ph1, choć podobno na 99r ph2 jeszcze z takimi wychodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi