boczek21 Napisano 26 Maja 2010 Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witam wszstkich serdecznie mam pewien kłopot z moja megi a mianowicie nie ma mocy jak chce depnac to skazowka od obrotomierza unosi sie a po chwili opada ale nie do konic spada o kilka obrotow ?? do czego jest podłaczony obrotomierz meganka 1.4 bnzyna+gaz POMOCY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daromen89 Napisano 26 Maja 2010 Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Skoro jak wdepniesz i nie ma siły to chyba nie jest wina obrotomierza.. Czy wdepniesz a ona idzie tylko obrotomierz złe pokazuje?? bo nie mogę cie zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boczek21 Napisano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Jak depnę to siły coś nie ma ale obrotomierz tez coś świruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orfeusz77 Napisano 26 Maja 2010 Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Może jest odwrotnie, że zegary dobrze wskazują, a wina leży gdzie indziej - np. tam, jak to określiłeś - w braku mocy.. Poza tym przydałoby się więcej szczegółów, bo z tego co napisałeś to niewiele można wywnioskować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boczek21 Napisano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 jak mu depne to nie zbiera sie tak jak powinien wiem ze to jest silnik 1.4 z gazem ale kiedys szybciej sie zbierał wiec tak jak pisze jak mu dodam gazu to słabo sie zbiera i skazowka sie podnosi silnik wyje a mocy brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcindj Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 jak mu dodam gazu to słabo sie zbiera i skazowka sie podnosi silnik wyje a mocy brak Czyżby ślizgało się sprzęgło? obroty rosną a nie przyspiesza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orfeusz77 Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 WIdzisz, w innym poście napisał, że mu się woda gotowała i gdzieś wyleciała, więc to może być zupełnie inna przyczyna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boczek21 Napisano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 sprzegło ale nie mam kłopotow z biegami wchodza dobrze moze cewka? albo cos innego zime tez rano ciezko palił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts