Rabcio Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam, Czy ktoś może mi powiedzieć czy ew. Zmiana głośników w sprzęcie Arkamys poprawi jakość dźwięku ?? Sprzęt jest tragiczny ;);) a ja nie dysponuje na razie konkretną sumą na konkretny sprzęt ;) z tego co się orientowałem to fajnym kompromisem pomiędzy jakością a ceną jest PIONEER TS-G1311i Tak jak wspomniałem potrzebuje lekko ulepszyć sprzęt do czasu aż nie będzie mnie stać na coś lepszego. Co sądzicie o tych głośnikach ?? Oczywiście mowa o zmianie wszystkich 4 głośników. Pozdrawiam i czekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 1. nie chce mi sie wierzyc ze w samochodzie wyposazonym w arkamysa sa glosniki gorsze od proponowanych przez Ciebie (sugerowalem sie cena i ich parametrami poniewaz nie wiem co laduje fabryka a probowalem sie dowiedziec zarowno w serwisie jak i w RP) 2. jesli wiesz (ktos wie) jakie tam sa glosniki/zwrotnice to prosze napisz 3. na powaznie zastanawiam sie czy przed sprzedaza mII nie wymontowac z niej glosnikow i powsadzac fabryczne ot tak aby miec cos w zanadrzu jakby co... (mam teraz DSK130 i dcx130) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ad. 3. Nie zaszkodzi ;) A tak na poważnie: nie słuchałem Arkamysa, więc nie wiem, jak jest faktycznie, ale jakoś nie wierzę w "tragiczność" tego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi