savik Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witam mam problem może ktoś z uczestników forum miał taką sytuacje a mianowicie dzisiaj pojechałem do pracy i było wszystko ok megana jak zwykle sprawowała się jak należy wychodzę z pracy zapalam a tu nic nawet się nie odezwał ani jęknął. Jak na razie sprawdziłem tyle : isjra jest ale świeca jest sucha a powinna być chyba mokra przynajmniej choć trochę po tyle kręceniu pompa paliwowa paliwo do wtryskiwaczy podaje bo sprawdziłem a dalej nie wiem świece są suche czyli coś z wtryskami aż tak dobrze to się nie znam żeby dalej coś sprawdzić może coś poradzicie.Renata jest to rocznik 1997 silnik k7M. Z góry dzięki za jakiekolwiek podpowiedzi. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merkaba Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Możesz mieć ten problem z którym się ja borykałem, zawieszający się wtryskiwacz jedyna rada to wymiana (oczywiście jeśli to on) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts