martbex Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Cześc, Wrociłem wlasnie z wakacji w Hiszpanii, moj Scenic zrobił 5700 km i spisał się na medal. Jeżdżąc wąskimi uliczkami usłyszałem, że spod auta wydobywa się dzwoniący dźwięk, może to śmieszne, ale dopiero tam to zauważyłem - miałem otwarte okno i dźwięk odbijał się od ścian budynków. Dźwięk ustępuje po chociazby delikatnym wciśnieciu pedału hamulca, stad podejrzenie, że jest coś luźnego w hamulcach. Ma ktoś jakiś pomysl co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 martbex, też tak mam.Myślę,że juz czas na zmianę klocków.Mam nadzieję,że to tylko to ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi