boczek21 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 witam wszstkich mam mały problem od czasu do czasu hacza mi sie biegi tak jak chce wbic 1 to tak jak by co blokowało po chwili wskakuje i tak jest tez 2 i 5 co robic da to sie jakas wyregulowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marhio2000 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Mam to samo, w książce sam naprawiam jest opis jak się reguluje skrzynkę przekładniowa mechanicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boczek21 Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 a ty juz sobie wyregulowałes moze napiszesz cos o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marhio2000 Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Nie zrobiłem, nie mam książki w formie kartkowej . Poza tym mam ten samochód od tygodnia i póki co odpukać poza tymi drobiazgami nic sie nie dzieje, tylko te obroty nie są mocne stabilne na jałowym no i te dziwnie wchodzące biegi. Na wsteczny jest sposób taki, że najpierw wrzucasz 2 i wtedy wsteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boczek21 Napisano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 mi wchodza wszstkie biegi tylko od czasu do czasu tak dziwnie cos blokuje ale mam nadzieje ze to jest dozrobienia za mała kaske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brejq Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 boczek21, to się reeguluje na wybieraku, dorabiają tulejkę czy coś. Czasem haczyła mi 2ka Płaciłem 10zł czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts