Gość sei08 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Pozdrowienia z fiordów dla wszystkich forumowiczów. ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CareK Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Pozdro sei, jak tam trawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sei08 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 A spoko,rośnie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiu83 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 sei08, dzięki ;). Pozdrawiam Ciebie również. jaką pogodę tam macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pizza Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 łooooo, witajcie, sei: mam nadzieję że fiordów tam nie zagłodzisz na amen ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sei08 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Sergiu,pogoda piękna słoneczna. Pizza,bracie Ty nasz najdroższy,fiordy mają się bardzo dobrze. Nie bój nic. ;-) Czyżby dziś nastąpił powrót do szarej rzeczywistości? Żadnych kolorów? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiu83 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 po cienkim lodzie, wręcz lodziku, stąpasz z mówiąc o kolorach. uważaj bo będziesz miał forum w wersji demo ;) . kolejny temat tabu :roll: pizza, może wyskoczymy na weekend do fiordlandu? autko masz duże, mało pali.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pizza Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Czyżby dziś nastąpił powrót do szarej rzeczywistości? Żadnych kolorów? :roll: Jak widać, poszarzało trochę, ale za to pogoda ładna. Ile macie opoczynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiu83 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 pizza, do woli. ile chce to mam ;-) - robimy offtopa kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sei08 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Nie robić mi tutaj offtopa,bo mi temat zamkną!!!!!!!!!! Załóż sobie własny. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CareK Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 sei a ile razy mogę Cię w tym temacie pozdrowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sei08 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Pozdrowień nigdy za wiele. Wiesz,jak mi się tęskni za ukochanym krajem? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiu83 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 sei08, ja nie wiem, może powiesz jak to jest być tak daleko i już jak długo poza domem rodzinnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CareK Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Pooolska pozdrawia Cię sei!!! POLSKA! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sei08 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 sergiu83,strasznie ciężko jest na obczyźnie.Tego nie da się opisać w kilku słowach. Ale za kilka tygodni wrócę do PL i znów będę widział świat w różowych kolorach. ;) CareK,dziękuję i również pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts