sergiu83 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 sei08, mimo że ciężko to chyba jednak dobrze Ci tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Jakby nie było dobrze, to by nie pojechał tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 No,dobrze. I ludzie tacy bardziej uprzejmi niż w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 sergiu powinieneś chyba wiedzieć-w końcu jesteś na emigracji co prawda tylko z DPLu do znienawidzonej stolicy..... sei gorące pozdrowienia (przesyłam tylko dlatego żeby za offtop nie wykasowali ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 pizza, no racja, nie spojrzałem z tej strony. Ja również na obczyźnie, daleko od domu, znajomych twarzy.. niech mnie ktoś pozdrowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 sergiu w takim razie wirtualnie Cię przytulę, mam tylko nadzieję że za taką przyjacielską akcję nie zostanę z <boks> owany. sei jako że teraz pozdrowiłem 83 musisz poczekać na następną okazję, dbaj o fiordy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 pizza,a czego miałby Cię boksować? Przecież to miły chłopak. Ale tu dzisiaj grzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 za przytulenie..... wolę się zabezpieczyć korzystając z okazji sei pozdrawiam ze słonecznej Warszawy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 pizza, myślę, że nie. nie będziemy się tu <boks> .. przecież jesteśmy kolegami, no takimi przyjaciółmi prawie mieszkającymi w jednym mieście. nie może nas poróżnić tak przyjacielski akt jak przytulenie, bez względu na kolor skóry, ubioru czy czegokolwiek innego. I pamiętaj, że choćbyś nawet stringi nosił w kolorze xxx**xx*x to zawsze możesz na mnie liczyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ja tam lubię chodzić w stringach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 CareK, bycie na obczyźnie może do wielu rzeczy zmuszać, o które byś sam siebie nie podejrzewał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Panowie,proszę mi tutaj na takie tematy nie zbaczać,bo pójdę na większe banany. 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ale ja jestem na swoim ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 sergiu nie doczytałem do końca posta z 9:37 możemy się wybrać: 1. Moim samochodem na upartego możemy bo jak sam wiesz flinston/kabanos..... hmmmm.... gdyby nie to okno to może i by się dało nim ale tak z palikiem to trochę siara jechać do fiordów (mogą się obrazić) ;) 2. Płacisz za paliwo, prom, noclegi i wyżywienie. 3. Ja zapewniam strawę duchową czyli głębokie rozmowy na rozmaite tematy podczas drogi. 4. Ustalasz z moją małżowiną oraz z córą że mąż/tatuś jedzie karmić fiordy w imię przyjaźni i pozdrawiania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namor2007 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 no to i ja pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi