normek Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Witajcie Mam pewien problem, moja sprowadzona meganka jest wybebeszona z radia . Ma głośniki i wszystkie inne tylko nie ma radia. Jaki sprzęt pasowałby do niej i koniecznie chodzi mi by można było obsługiwać je z tego zespołu przełączników przy kierownicy. Oczywiście szukam w miarę taniego sprzętu :). Gdzie mogę dorwać antenę do radia bo mi ją wyrwali jak zaparkowałem na osiedlu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ciężko tak poszukać najpierw? http://megane.ruzam.pl/viewtopic.php?t=2306 Ja już nie wiem, który raz pada pytanie pilota. Taniego i dobrego nie ma. Za 300-400zł to już kupisz markowe MP3 (JVC,Sony,Kenwood)+interfejs. A co do anteny, to chyba takich rzeczy się szuka na szrotach. Chyba, że chcesz sobie zafundować nową z ASO. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi