cuda__2 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 witam Mam problem ze skrzynia biegów mianowicie na biegach od 1-4 wczasie jazdy słuchac chrobot/tarcie i nie bardzo da sie jechac i podczas zmiany biegu na 3 jest zgrzytanie lub wogóle nie da sie wrzucić co ciekawe na 5 biegu da sie jechac bez problemu , czy ktos wie moze w czym jest problem i czym sie róźni 5 bieg od innych ?? prosze o pomoc i ewentualnie namiar na jakiegoś mechanika w Świnoujścu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieldos Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 W Świnoujściu to nie wiem ale 40 km od Świnoujścia w Dziwnowie jest mechanik taki bardziej z powołania niż dla kasy jak byś chciał to moge dac Ci namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuda__2 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Dziękuję za pomoc ale zdecydowałem nie naprawiać tego w Świnoujściu tylko w 900 km dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo2204 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 W mojej jest podobny problem. Skrzynia halasuje jak w starym Zuku i zastanawia mnie co to moze byc. Nie mialem predzej stycznosci ze skrzyniami od francuzow dlatego pytam. Czy oplacalna byla by naprawa takiej skrzyni czy lepiej kupic inna z mniejszym przebiegiem? I jeszcze jedno, teraz mam skrzynie o numerze JB3953 czy musze miec skrzynie o takim samym numerze czy moze byc inna, jesli tak to jaka? silnik 1,6 16v, rocznik 2001 [ Dodano: 2010-08-12, 02:00 ] Wie ktos moze co to moze byc? Prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi