patrulo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 znalazłem ten plastik w tym miejscu zaznaczonym kolorem leżało to sobie luzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 jutro sprawdze co tam mam, ale w nie których wersjach tam był chyba filtr przeciwpyłkowy or sth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 ok będe wdzięczny podaje numer tej części 7700843569 może komuś się przyda ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek34 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam U mnie w PH2 w tym miejscu jest filtr kabinowy i część układu klimatyzacji. Ten element to mi wygląda na jakąś osłonę, chociaż na zdjęciach w książce nic takiego nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Patryk, ja jutro looknę rano pod komorę silnika, zrobie Ci foto to sobie zobaczysz gdzie to powinno być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 to elegancko by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andyq Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja ostatnio ściągałem cały ten plastik co jest przy szybie i u mnie jest tam wolne miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Już wiem o czego to można zamknąć temat ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 można zamknąć temat ;-) To świetnie. Szkoda, że nie podzieliłeś się wiedzą z innymi. W takim razie ja wkleję odpowiedź użytkownika mckp: Osłona śrub mocujących zawias maski. Przyczepiany na taki biały zatrzask jak tapicerka drzwi... od strony konstrukcji błotnika...... ps. da się bez tego jeździć Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi