chudy_24 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Witam!! Posiadam Renault Megane Coupe Couch 1600 silnik 1999r. mam problem z elektryka nie dzialaja mi wycieraczki centralny zamek swiatla awaryjne kierunkowskazy. Reszta dziala. Oprucz tego jeden z przekaznikow znajdujacych sie przy akumulatorze stuka ale tylko gdy drzwi sa zamkniete. Nie widac nigdzie popalonych kabli a bezpieczniki sa dobre. Stalo sie to po rozladowaniu akumulatora i probie uruchomienia silnika na kable. Prosze o jak najszybsza pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvercar Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 A kontrolka rezerwy zaświeca się po przekręceniu kluczyka i działa dmuchawa?? Jak zachowuje się auto przy naciśnięciu zamykania od wewnątrz? Bezpiecznik 13 jest od centralki, 37 od kierunków i awaryjnych. Dodatkowo układ awaryjnych zabezpieczony jest bezpiecznikiem w komorze silnika nr 9 - 40A we wnęce z prawej strony oraz dodatkowo 10 i 11 są od zasilania skrzynki wewnątrz auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisandrzej Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Wydaje mi się, że będziesz musiał dać do naprawy komputer (centralkę) do której masz wpięte przekażniki (za bezpiecznikami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi