rasala83 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Witam. To mój pierwszy post. Zastanawiam się nad takim samochodem: http://otomoto.pl/renault-megane-C13949257.html Przebieg w 100% oryginalny. Proszę o ocenę. Jakie silniki (diesel) są najmniej awaryjne, jaki najlepsze to wersji 5d a jakie do kombi? Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Silnik ma na pewno więcej niż 102KM, bo 102-konny był montowany w Megane I i nigdy nie występował w MII. Tyle ode mnie, bo specjalista od m2 ze mnie żaden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scar Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 nie podoba mi się tył na bokach. Takie tam gadanie, nic więcej. 120koni zapewne. Sprzedawca w opisie zgrywa laika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marr29 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 prezentuje się b.ładnie, fajny kolor. typowana przeze mnie kolejność działań: 1.pomiar przyrządem do mierzenia grubości lakieru 2.test zawieszenia na nierównościach i dziurach 3.sprawdzenie przebiegu i stanu tech.w ASO 4.być może zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scar Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 1.pomiar przyrządem do mierzenia grubości lakieru błotniki ma na pewno niemalowane i nic nie wykaże :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorth Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Silniczek miód malina. 120 kucy daje radę w trasie. Strasznie ubogie wyposażenie. Golas jakich mało z opcji dodatkowych to chyba malowane klamki ma. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts