ala123 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Witam, Czy ktoś z Was może jeździł lub jest w posiadaniu tego modelu i ma jakieś o nim opinie to chętnie wysłucham. Czy warto interesować się takim autkiem. Za każdą radę i opinię z góry dzięki. http://renault.pl/samochody-nowe/samochody...e/laguna-coupe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 ala123, To forum jest o megankach, scenicach i fluence. Przyznam się że bardzo mi się taka laguna podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Ładna fura i dość dopracowana w stosunku do poprzedniego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ala123 Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 To forum jest o megankach, scenicach i fluence. Wiem, ale dobrze jest poznać zdanie i opinię innych użytkowników marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Renówki to ogólnie super autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Mnie osobiście bardzo podoba się ta wersja Laguny, chociaż przyznam że wszystkie Lagi mi sie podobają Coupe jest bardzo mało na drogach, ja spotkałem może ze 3 sztuki, w tym jedna jeździ po Płocku Na zdjęciach wyglada ładnie, ale na żywo super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Ja mam taka opinię... Chcę takie autko . Choć nazyawją je "Aston dla ubogich" mnie to wcale nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 "Aston dla ubogich" raczej Aston to Laguna dla zamożnych pawelp2008, jak będziesz kupował to zamów dwie sztuki, jedną chętnie przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 meganecoupe02, załatwione, tylko podaj mi jakie chcesz mieć gadgety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Czarna lub granatowa (w wersji gt), felga 19" i dCi v6 pod maską 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Czy taka Lalka qpe będzie Ci opowiadała 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Hmm, nie otwiera mi się konfigurator, ale jeśli to była lalka coupe to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ala123 Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Jak dla mnie to przychylam się do wersji Monaco ... tylko ten biały kolorek :-? jakoś trudno mi się będzie do niego przyzwyczaić. Zaletą zaś jest to, że właściwie w standardzie ma wszystko poza (niestety) automatem W sumie się dziwię, że firma tak oszczędnie oferuje wersje z automatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi