Meguś Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Eletryka ma czasem swoje zagrania. Czasami to wystarczy tylko drzwi otworzyć i zamknąć i już problem rozwiązany. To mnie najbardziej denerwuje w tym aucie. Silnik, spalanie, osiągi, jak dla mnie wystarczy, przy 170km/h jest komfort w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq111 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 A czy to prawda, że te 1,5 dci (60kW) potrafią palić 3,9l/100 przy prędkości 80-90. Tak prawda. Kiedyś zatankowałem na pełno w Krakowie zerowanie komputera i po przyjedzie do Trzebini na kompie 3.3L tak więć ponieżej 4l spokojnie. Jechałem spokojnie i bez gwałtownych przyspieszeń. Teraz w trybie mieszanym 4.7l na 100km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC3 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Jak wszyscy wiemy do 2tys. obrotów autko spali niewiele i można zejść poniżej 4l mnie najmniej udało się zejść do 3,7 ale co to za jazda 80 km na h podkreśle że skrzynia 5 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Jak wszyscy wiemy do 2tys. obrotów autko spali niewiele Może rozwiń to jakoś, bo na razie wygląda na bzdurę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Myślę, że autor tematu już dostał informację o jaką chodziło a nas kolejne bajeczki o spalaniu nie interesują. maaat, Jak kupować :) Tak samo jak każde inne. Jest zbiór linków już na forum na co zwracać uwagę przy kupnie auta. Poczytaj kataryniarz, wybacz- ale nie dam szansy na rozwinięcie tej jak to nazwałeś "bzdury". ZAMYKAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi