Palider Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 ja tez mam granda aut. z 2007 r z przebiegiem 60.000 auto hula az miło chociaz troszke glosny przy 160/H ale da sie wytrzymac,komfort i silnik super nie jedno autko zostaje na skrzyzowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Jezeli chodzi o FAP to na mój stan wiedzy ok. 20007r. w sprzedawanych w Polsce nowych chyba jeszcze nie było FAPa, ale tez nie będę się przy tym upierał. Jeżeli będzie sprowadzany to masz 95% że ma taki element. Potwierdzam że usterki jakie mogą się trafic to łożyska MacPhersonów, ewentualnie nieodbębnioina akcja serwisowa układu kierowniczego (oprogramowanie wspomagania). Mogą lecieć łączniki stabilizatora z przodu, ewentualne atrakcje z przednimi swiatłami (u siebie miałem coś takiego że chwilowo znikały mi pozycyjne, mijania po czym same wracały, w ramach naprawy gwarancyjnej została poprawiona wiązka i temat się sam zamknął). Urokiem ScenikaII phII jest przepalanie się przednich żarówek świateł pozycyjnych i tutaj warto wiedzieć: nie są to standartowo żarówki W5W (bezcokołowe) tylko H6W z cokołami i trochę ciężko je dostać (nie w każdym sklepie można je znaleźć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi