Irbis Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witajcie! Jestem tu nowy i mam zamiar dołączyć do waszego grona po zakupie Scenica I 2002-2003 rok:) Chciałbym uzyskać kilka porad dotyczących tego zakupu - czego się strzec, co sprawdzić, na co zwrócić uwagę itp. Po za tym chciałbym się Was dowiedzieć czy macie może spis konkretnych wersji Scenica I wraz z wykazem wyposażenia danej wersji. No i jeszcze pytanko o to ogłoszenie: http://otomoto.pl/renault-scenic-1-6-16v-e...-C13999162.html czy warto taką wersję Scenica wybrać? I czemu jest takie nie typowe wykończenie pomarańczowe? Co ono oznacza i czy jest to tuning czy seria jeśli seria to co możecie o niej powiedzieć. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pizza Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Wersja bardzo ładna, widać kilka drobnych ubytków z wierzchu: przedni zderzak z prawej strony (linia z błotnikiem się nie zgadza ale jest ślad jakby od słupka), pokrywa bagażnika: jezeli nie przeszkadza Ci to zagięcie po prawej od tablicy to ok. Dobra i bogata wersja wyposażenia, wygląda na zadbany, a dodatkowo przebieg ma szanse być prawdziwy. Cena myślę że do negocjacji ale nie wiem czy dużo uda się urwać. Pomarańczowe akcenty we wnętrzu-zgadza się, nie pamiętam tylko czy na pewno zawsze była to wersja Sportway. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomik Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Ja też nie widzę niczego niepokojącego . Możesz śmiało jechać go obejrzeć i jeśli nic nie wzbudzi Twoich podejrzeń to bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts