a.l. Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Mam zamiar kupić taki samochód i w związku z tym potrzebuję waszej pomocy http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C14084952 Możecie go ocenić fachowym okiem. My z mężem kompletnie nie znamy się na renault bo nigdy nie mieliśmy poza tym nie mamy dużo kasy żeby kupić sobie nowy model. Będę wdzięczna za szybkie odpowiedzi bo mamy mało czasu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Pod podanym przez Ciebie linkiem występuję błąd :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.l. Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C14084952 a teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalk83 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Ładnie się prezentuje, ale cena wydaje mi się trochę wysoka. Ja za swoją poprzednią megi z 2003 roku 1,9 dci z klimą i przebiegiem większym o 50 tys dostałem mniej niż sobie życzą za ten egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 dowiedz się ile na gazie przejechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.l. Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 gaz ma wsadzony po przejechaniu 100.000 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedros Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Proponuję przenieść pytanie do działu "Zakup"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr29 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 z samych zdjęć nie można zbyt wiele powiedzieć, wydaje się, że reflektory różnią się wyglądem co może świadczyć o jakiejś drobnej stłuczce. Moim zdaniem argumenty "na nie": to brak klimatyzacji i niemały przebieg, natomiast za: pojemny bagażnik i instalacja gazowa, która w połączeniu z silnikiem 1.4 daje tanią jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziu Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Plusem też jest to że to auto od pierwszego własciciela (o ile to prawda)a i cena nie jest wygórowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 a.l., Przygodę z forum zaczynamy od zapoznania się z jego regulaminem Posty piszemy w odpowiednich miejscach - działach O odpowiednim nazewnictwie też tam doczytaj Tym razem przeniosę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.l. Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 dziękuję za odpowiedź. Napisałam w odpowiednim dziale zakup i sprzedaż. jeśli pomieszałam Panu w forum to przepraszam. już znikam, chciałam tylko się dowiedzieć paru rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 a.l., Chyba jednak nie bo sam to przeniosłem ;-) Teraz jest tam gdzie trzeba Panu Tu nie ma PANÓW :P :P Proszę się dowiadywać dalej :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi