Miles67 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam. Może ktoś pomoże jak wymienić ją.Wymiana pompy wodnej Chodzi oto, jak prosto się do niej dostać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Miles67, co Ty chcesz wymienić?Tak sie patrzę na temat,posta i nic nie widzę 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Popraw temat bo Ci go usunę, jest niezgodny z treścią. Co do wymiany sprawa jest bardzo prosta. 1) spuszczasz płyn chłodniczy 2) zdejmujesz pasek akcesorii 3) odkręcasz 9 śrubek mocowania pompy 4) czyścisz pod nową uszczelkę 5) zakładasz pompę z nową uszczelką i wszystko skręcasz. 6) zakładasz pasek akcesorii 7) lejesz nowy płyn i odpowietrzasz układ Jakieś max 2 godz. roboty z wypiciem piwka Polecam przy okazji wypłukanie układu chłodniczego, a szczególnie chłodnicy i nagrzewnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miles67 Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Regulamin Dzięki. Tyle to wiedziałem,ale nie wyobrażasz sobie jak ciężki jest u mnie dostęp, z klimatyzacją no i jeszcze skrzynia automat. w tym potrzebowałem pomocy Nie cytuj posta jeżeli piszesz bezpośrednio pod nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 A Ty to w ogóle wiesz gdzie masz pompę wodną Coś mi się wydaje, że nie bardzo. Wytłumacz mi jeszcze w czym niby przeszkadza Ci automatyczna skrzynka przy wymianie pompy wodnej :P A to ,że mało miejsca i w ogóle masakra, to żadna nowość. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miles67 Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Regulamin OK dzięki. :-( Właśnie mało miejsca. jeszcze raz i będzie upomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Nie dziękuj tylko odpowiedz mi na moje pytania bo wydaje mi się, że nie wiesz o co w tym wszystkim chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi